bootstrap layout builder

SOCIALMEDIA

Optie1 Terneuzen

Optie1 Terneuzen voor al uw telecommunicatie!
Nieuwe smartphone, abonnement, adsl, tablet, notebook, game console, navigatie system, reparatie service tot installatie van uw adsl-tv producten.

Optie1 Terneuzen is vesteging van T-TEL.NL
Optie1 Terneuzen is sinds 2016 open in Terneuzen aan Noordstraat 95.
Optie1 Terneuzen verkoop data&voice mobiel abonnementen, prepaid kaarten, verkoop van losse gsm, smartphone en tablets. Computer en notebook en game console en accessoires. Met meer dan 10 jaar ervaring in onze vorige vesteging onder naam T-TEL hebben wij nu een nieuwe vesteging geopend voor onze klanten om al zijn telecommunicatie diensten onder een dak te kunnen aanbieden.
Bij T-TEL Terneuzen leveren wij aan zakelijk en particuliren smartphone en reparatie afdeling. En alleen aan grote zakelijk klanten ook computer, notebook, tablets. Nu met onze nieuwe vesteging leveren wij ook in onze winkel aan particulier klanten alle producten.
Wij zijn bekend met onze goede service en lage prijzen. Maar onze eerste doel was altijd help je klant zo als jij ook wilt geholpen worden. Daarom hebben wij grote succes gemaakt in afgelopen 10 jaar.
Wij verkopen niet omdat wij moeten verkopen ! Maar wij helpen graag met personelijk advies om zo goed mogelijk passend en juiste artikel te vinden. Wij vinden heel belangrijk dat u na aankoop ook zeer tevreden bent van uw aankoop en dat u vult dat u juiste artikel heb gekozen voor goede prijs en dat u zeker meteen merk onze zeer grote kennis met product en service.

OPTIE1 is grootste telecom bedrijf van nederland. Daarom hebben wij gekozen om samen werken met OPTIE1 voor onze nieuwe vesteging.
Adres & Openingstijden
Noordstraat 95
4531GE Terneuzen

CONTACTS
Email algemeen:          info@optie1terneuzen.nl
Email reparatie afd.: reparatie@optie1terneuzen.nl
Email administratie:  factuur@optie1terneuzen.nl
Tel. Algemeen              (+31) 0115 69 29 99
Tel. Reparatie afd.     (+31) 0115 69 29 98

LINKS

Uw bericht is succes verzonden. Wij proberen zsm uw bericht beantwoorden.